Hetkessä elävä unelmoija ja toisinaan murehtimiseen taipuvainen Pesupähkinä sekä jalat maassa kepposteleva rauhallisuuden perikuva Pesupallo opettelevat äidiksi ja isäksi joulukuussa 2010 tähän kaoottiseen maailmaan syntyneelle pikku Taatelilleen aka Pyöriäiselleen.

maanantai 8. marraskuuta 2010

Lakua ja musiikkia

Mitä sinne sairaakassiin sitten on syytä haalia? Toistaiseksi meidän kassissa, serkulta lahjaksi saamastani omatekoisesta jättikangaskassista (suurin kassi, joka huushollista löytyi), on kaksi kääpiön kotiintulovaatekertaa (fiiliksen mukaan...), toppapuku, harsoja ja pari kestovaippaa, rintapumppu. Bebesin sivuilla, jossa muuten on aika paljon synnytystietoakin - ja ihan pätevältä vaikuttavaa - luetellaan aikamoinen setti sairaalakassisisältöä.

Nuo välipalat täytynee hommata piakkoin, muuten kassi onkin sitten pakkailua vaille valmis. Toki poimin listalta valikoiden ne tarpeellisilta tuntuvat jutut, mutulla mennään. Kun olisi vain sitä aikaa...

Musiikki on kyllä kinkkinen. Pahimmassa tapauksessa synnytysmusaa ei halua kuuulla enää ikinä loppuelämänsä aikana. Eli on suurehko riski ottaa mukaan joku ultimate-lempilevy: Sigur Rosia, Carolaa, Sinatraa, Radioheadia... Ja jos vaatimuksena on rentouttavuus, niin en kyllä tiedä. Mulla ei ole koskaan ollut tapana kuunnella musiikkia rentoutuakseni. Entä jos synnytyksessä haluaisikin kuulla kunnon mäiskettä, roisia suomiräppiä esimerkiksi tai M.I.A.n asennemeuhkausta? Varmaan jokunen levy ja iPod tulee otettua mukaan varmuuden vuoksi. Katsotaan mitkä. Nyt viime päivät olen jaksanut kuunnella vain Ipanapaa ja Paukkumaissia. Alan näemmä jo nyt taantua äitiyslomalaisen hattaraiseen olotilaan.

Ajattelin hakea kirjastosta klasaria, jos se olisi sopivan erilaista näihin viime viikkoihin ja vaikkapa jopa synnytykseen. Olisi kyllä upea huutaa nielurisat levällään kilpaa Ravelin Boleron kanssa!

Onnea vielä Minttukrokantti ja perhe! Todella kiva synnytyskertomus luettavissa Raskausarpia-blogista.

Ei kommentteja: