Hetkessä elävä unelmoija ja toisinaan murehtimiseen taipuvainen Pesupähkinä sekä jalat maassa kepposteleva rauhallisuuden perikuva Pesupallo opettelevat äidiksi ja isäksi joulukuussa 2010 tähän kaoottiseen maailmaan syntyneelle pikku Taatelilleen aka Pyöriäiselleen.

perjantai 6. elokuuta 2010

Ketutusta ja turhautumista

Pesupallo suunnittelee kuulemma blogipostausta kiukuttelustani ja mielialanmuutoksistani. Sitä odotellessa...

Kun kerran päästiin kuvien kanssa vauhtiin, jatketaan kuvalla muistaakseni vkolta 21+6. Foto on napsattu yömyöhällä, jolloin maha on valtavimmillaan. Aamullahan se on kiva pikku pallero. Illalla sitten taas turvonnut, pinkeä möykky, jota enemmän tai vähemmän jomottelee ja kivistelee, riippuen mitä ravintoa on sisuksiinsa kyseisenä päivänä tunkenut.



Täytyy ehdottomasti sanoa, että potkut ja nyrkkeily on ehkä ihaninta, mitä mahan kanssa on toistaiseksi eteen tullut. Inception-elokuva aiheutti valtaisan potkusarjan, samoin Messerchups-bändin energinen keikka kesäfestareilla. Karpalomehu sai aikaan paitsi järkyn närästyksen ja turvotuksen, myös kääpiön hurjan aktiivisuuskohtauksen. Kääpiö valvoo ja piehtaroi ainakin neljästi päivässä, ja takuuvarmasti aina nukkumaanmenon hetkellä.

Ketutusta aiheuttakin sitten se, että maha ja liitoskivut haittaavat oikeasti jo nyt liikuntaa ja ihan arkista puuhasteluakin. Mopatessa konttailu tai suihkun lattian ja seinien kuuraaminen ei enää onnistu. Nyt luulen tietäväni kuinka paljon vanhuksia saattaa vituttaa. Ja kun tätä on tiedossa vielä kuukausia! Uskoakseni tämä ei varmaan tästä helpommaksi muutu.

Huomenna menemme häihin. Olen koko viikon kamppaillut hääkostyymin kanssa. Harmittaa, kun mikään kiva kolttu ei mene päälle ja mammavaihtiksia ei juurikaan ole saatavilla - kaupoissa on vain alerättejä ja syksyn kamaa. Etikettiin sopimaton kietaisumekko saa kelvata. Olenhan sentään raskaana, eihän multa voi vaatia täydellistä panostusta!

Nyt sohvalle murjottamaan, jospa kutominen taltuttaisi pahimmat aggressiot.

Nopea lisäys: Varasimme 4D-ultra-ajan vkolle 26 (viimeinen mahdollisuus). Siitä tulee toivottavasti hauskaa!

Ei kommentteja: