Hetkessä elävä unelmoija ja toisinaan murehtimiseen taipuvainen Pesupähkinä sekä jalat maassa kepposteleva rauhallisuuden perikuva Pesupallo opettelevat äidiksi ja isäksi joulukuussa 2010 tähän kaoottiseen maailmaan syntyneelle pikku Taatelilleen aka Pyöriäiselleen.

tiistai 20. huhtikuuta 2010

Uupumuksen tuolla puolen

Väsymys on vyörynyt huuhteluveden lailla Pesupähkinän ylitse. Juuri muuta ei iltaisin jaksa kuin joko kylvää kissan heinää ja laittaa ruokaa tai käydä joogassa ja nukkua. Siinäpä valinnan varaa.

Duunissa olen nuupahtaa näppiksen ylle. Onneksi on tulivuoriuutisointi ja Tallinnna eläintarhan amurinleopardipesue! Tuskin jaloillaan pysyviä leopardinpentuja kytätessä unihiekat karisevat silmistä. Oi tuota perheonnea - vaikkei isä olekaan auvoon osallisena.

Pähkinä siirtyi tänään kahdeksannelle viikolle. Hurja meno. 2/3 nyt siis takana, kuukauden kuluttua voimme jo avoimesti kertoa asiasta läheisille. Saa nähdä, onko paljonkaan kerrottavaa; turvonnut mahani on jo ehta paksuna olevan vatsa. Pesupallo toi jokunen päivä sitten kaupasta mittanauhan ja vyötärönympärys oli aamulla mitattunakin 5cm enemmän kuin kuukausi sitten. Että näin. Tuleva valas lähtee nyt uneksimaan. Jos kuitenkin vilkaisisi vielä amurinleopardeja...

Ei kommentteja: