Hetkessä elävä unelmoija ja toisinaan murehtimiseen taipuvainen Pesupähkinä sekä jalat maassa kepposteleva rauhallisuuden perikuva Pesupallo opettelevat äidiksi ja isäksi joulukuussa 2010 tähän kaoottiseen maailmaan syntyneelle pikku Taatelilleen aka Pyöriäiselleen.

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

*Piip* taivaan alla

Parin tunnin kuluttua tämä mustalaisleiri suuntaa kohti Helsinki-Vantaata ja lennähtää kuukaudeksi muille maille hengailemaan. Pois kaikki nähtävyyksien suorittaminen ja stressaava kartan kanssa sinkoilu. Näin kaksi päivää pakattuaan voisi sanoa, että tavaraa on PALJON. Pyykkiksellä enemmän kuin isällään. Koska määrä ei takuulla vähene kuukaudessa, lentorahtina kotiin saapuu joko laatikollinen rompetta tai lasta - riippuu nuoren herran käytöksestä!

Kuva jääkaappimagneetista olkoon vinkkinä minne asetumme - ja otsikko toisena vinkkinä.Pyykkipoika lentää ensimmäistä kertaa ja kaiken lisäksi merkkipäivänään: poika täyttää tänään seitsemän kuukautta! Huikeaa! Juttelin sankarille aamulla sängyssä loikoillessamme, että nyt hän on lähempänä vuoden ikää kuin syntymäänsä. Heh. Palloa ei liiemmin nuarattanut, hän kun on likempänä 70 ikävuotta kuin tuota ihmeellistä syntymän hetkeä.

Ei kommentteja: